I höst ordnas dopgudstjänster

Pedersöre församling ordnar några speciella dopgudstjänster. Under dessa kan flera barn döpas i samma gudstjänst.

Gudstjänsten är en helt vanlig gudstjänst, men familjeanpassad med förenklad liturgi och kortare predikan. När dopet, eller dopen, ska förrättas kommer föräldrar, faddrar och syskonen fram och ställer sig i koret.

Ring kansliet för närmare information om datum, tider och kyrkor. Kansliets öppettider

Till nyhetslistan

Kaplanstjänsten har sökts av Jimmy Österbacka

25.10.2021 08.48

Den lediga kaplanstjänsten i Pedersöre församling söktes inom utsatt tid av Jimmy Österbacka, tf. kaplan i Pedersöre församling.

Domkapitlet prövade den sökandes behörighet vid sitt sammanträde 28.10.2021, och konstaterade att Jimmy Österbacka är behörig för tjänsten. Församlingsrådet kommer ännu att behandla ansökan vid sitt möte 9.12.2021.