Pedersöre församlings veckoprogram

Vi firar gudstjänsterna digitalt i mars och restriktionen på högst sex personer gäller även i församlingens vuxenverksamhet. Församlingen  annonserar i Kyrkpressen. Tidningen Kyrkpressen ges som gåvoprenumeration till alla hushåll i församlingen.

Kontakta församlingskansliet 0403100440 om ert hushåll inte får Kyrkpressen.

Veckoprogram i Pedersöre församling

Antalet deltagare i församlingens lokaler är nu enligt rekommendationerna max 6 personer. Vuxenverksamheten håller paus och vi möts enbart digitalt. Men de anställda finns kvar och finns för dig! Ta kontakt via e-post eller telefon om du behöver prata!

Du kan följa gudstjänster och andakter via Youtube.

Klicka här för att komma till Pedersöre församlings youtubekanal.Öppna länk i ny flik

Webbsammankomsterna i Flynängens och Punsar bönehus strömmas och finns på deras Youtubekanaler.

Häftisklubbarna, Pop och Tweenies träffas varje vecka. För närmare info om platser och tider se här.

Söndagsskolor hålls regelbundet i många byar. Se närmare info här.

Missionsstugan på Kyrkostrand är öppen måndagar kl. 15-19 och onsdagar kl. 15-19. På sportlovet även tisdag 2.3 kl 15-19.

Drängstugan i Purmo är öppen torsdagar kl. 17-20 och lördagar kl. 10-13.

Altaret i Purmo kyrka inför nattvardsgång