Ungdomssamlingar

Fyren i Esse

På fredagkvällar kl. 20-24 är det ungdomssamling i Fyren, ungdomsutrymmet i Esse församlingshem. På ungdomssamlingarna håller vi andakt eller tar del av undervisning, ibland med inbjudna talare. Det finns också mycket tid för att bara umgås, spela spel, dricka kaffe (eller saft) och annat roligt som vi hittar på.

Night Café

Vi har ungdomskvällar nu o då på fredagar kl. 20-24 i ungdomsutrymmet i Kyrkhemmet i Bennäs, för att veta datum går det att kolla här på vår hemsida eller på facebook gruppen Night Cafe´.

Vi samlas kring olika teman, ibland med en inbjuden gäst, ibland aktiverar vi oss i köket eller utomhus, andra gånger slappar vi kring någon bra film. Andaktsstund ingår alltid. Programmet är ofta den första delen av kvällen, efter det umgås vi kring kaffe/te-muggen, diskuterar, spelar spel m.m. Servering ordnas varje gång för en billig peng.

En skål finns för frivilligt bidrag till ett flickhem i Mauretanien (Afrika) som vi valt att understöda via FMS.

Följ oss på facebook där veckoinformationen kommer:   "Night Cafe´" heter vi där

Till sommaren flyttar ungdomssamlingar ut till Hällsand sommarhem.

Lyjo i Purmo

Ungdomskvällar hålls vissa fredagskvällar kl. 18.30-22 i Lyjo. Lyjo är det lilla gula huset som finns bredvid Purmo kyrka.

Lyjo i Purmo
Ungdomsarbetsledare