Familjesamlingar

Familjegudstjänst

Till söndagens gudstjänster i kyrkan är alla alltid välkomna. Några gånger per termin ordnar vi gudstjänster med fokus på barn och familjer. Vanliga tidpunkter för familjegudstjänster är i januari då vi ber för alla de barn som blivit döpta under föregående år, en minigudstjänst i februari/ mars som hålls kvällstid, annandag påsk, i augusti då vi välsignar alla i åk 1, Mikaelisöndag i oktober, 1:a advent och julafton.

Gudstjänst för stora och små i Purmo

Ca en gång i månaden hålls gudstjänst för stora och små i Purmo kyrkhem. Ibland medverkar barn med musik. Det händer sig också att vi äter frukost tillsammans innan gudstjänsten börjar.

Kvällsmöte för alla åldrar i Esse

En söndagkväll i månaden hålls kvällsmöte för alla åldrar i Esse församlingshem. Kvällen består av undervisning, lovsång, bön och gemenskap. Barnen inleder tillsammans med de vuxna i Achreniussalen, och fortsätter sedan med eget program i Arken och Fyren. Kvällen avslutas med servering.

Inga kvällsmöten hålls hösten 2020.

För barn i kyrkan

Barnhörna i kyrkan

I alla kyrkor finns en egen plats för barn - barnhörnan. Där finns enkla aktivitetsmöjligheter för de yngre församlingsmedlemmarna under gudstjänsten. Barnhörnan finns under läktaren.