1959-års konfirmander Pedersöre konfirmander

3.7.2019 10.03

1959 P_söre konfirmander foto (004)_M.png

I år är det 60 år sedan 115 andra ungdomar konfirmerades 20-21 juni 1959. Av många olika anledningar blev det ingen samling när det var 50 år sedan konfirmationen, men nu har några i skaran tänkt fira 60-årsjubileum i stället.

Då midsommaren ju innebär familjetraditioner för många har vi tänkt att vi inte skulle samlas då, utan i stället samlas söndagen den 4 augusti 2019. Vi hoppas att så många konfirmander som möjligt med avec kan delta.

Programmet för dagen

09.30 Uppvaktning vid Selim Melins, Sven Domars och Hans Sandells gravar

10.00 Högmässa i Pedersöre kyrka. Vi sitter på reserverade platser.

Efter högmässan fotografering på klockstapeltrappan. Fotografiet kostar 10€ och skickas hem till dem som beställer det.

12.00 ca Lunch i Kyrkostrands församlingshem.  Menyn är rostbiff med sås, potatisgratäng, rostade grönsaker och sallad. Vatten, mjölk och svagdricka. Som efterrätt serveras kaffe/te med tårta. 22€/person. Lunchen och fotot betalas kontant på stället.

När vi ätit håller vi ”minnenas kavalkad”. Minnen från skriftskoltiden och var och en berättar vem man är och, om man vill, säger några ord om hur livet sedan gestaltat sig.

Av praktiska skäl behöver vi anmälningar som skickas till Pedersöre församling senast 15.7.2019. Adress: pedersore.forsamling@evl.fi, eller tel. 040 310 0440, eller Vasavägen 116, 68600 Jakobstad. Märk anmälan med ”Konfirmandträff 1959”. Meddela också hur många som kommer och eventuella behov av specialdiet. Vill man ringa in sin anmälan är pastorskansliet öppet måndag, onsdag och fredag kl. 9-13.

Hjärtligt välkommen!

Pedersöre församling

/Håkan Sjö, Ulla-Britt Bergvall, Håkan Blomqvist, Harald Fors och Jan-Erik Nyman

« Till nyhetslistan