I höst ordnas dopgudstjänster

Pedersöre församling ordnar några speciella dopgudstjänster. Under dessa kan flera barn döpas i samma gudstjänst.

Gudstjänsten är en helt vanlig gudstjänst, men familjeanpassad med förenklad liturgi och kortare predikan. När dopet, eller dopen, ska förrättas kommer föräldrar, faddrar och syskonen fram och ställer sig i koret.

Ring kansliet för närmare information om datum, tider och kyrkor. Kansliets öppettider

Till nyhetslistan

kaj.jpg Kaj Granlund avskedspredikar på första advent

Vi vill tacka med en gåva som går till kyrkan

4.11.2021 17.04

Vill du uppvakta kyrkoherde Kaj Granlund i samband med hans pensionering? Klicka och läs mer!

Kaj Granlund kom som kyrkoherde till Esse församling till Allhelgona 1985 och blev kyrkoherde i nya Pedersöre församling vid nyår 2020.

Kaj går i pension den första advent 2021 och avslutar med en festgudstjänst i Pedersöre kyrka klockan 11 med efterföljande kyrkkaffe. Välkommen med!

Kaj ser helst att eventuella gåvor går till att försköna den kyrka han tjänat längst, Esse kyrka. Skrudarna kompletteras och det behövs en mindre kanna för nattvardfirandet.

Du kan betala till Understödsföreningens konto OP-Pohjola FI46 5548 0920 0139 58 Referensnummer: 1025

Tillståndsnr: RA/2020/611