Till nyhetslistan

Nytt bland församlingens anställda

17.8.2022 08.47

En ny termin förbereds i församlingens barngrupper, körer och i övrig verksamhet. Bland församlingens anställda finns några helt nya eller nygamla ansikten.

Tomas Portin är tf kyrkoherde i församlingen t.o.m. 17.1.2023. Jimmy Österbacka är kaplan, och i september månad kommer Lars-Johan Sandvik att rycka in som tf kaplan.

Henrik Östman återkommer som kantor från och med 1.9. Mikaeala Malmsten-Ahlsved och Diana Pandey är våra övriga kantorer.

Ida Edman fortsätter som församlingspedagog i höst. På barnledarsidan är det Mariann Flinck-Ahlvik, Bodil Nybacka, Jessica Ahlvik-Fors, Jessica Sundström, Linda Sundström och Nikolina Sundkvist som finns i dagklubbarna.

Som kyrkvaktmästare jobbar Bengt Norrlin, Lucas Österbacka, Henrik Norrbäck och Thomas Lund.

Kontaktuppgifter till alla anställda hittar du här.

Vi ser fram emot att träffas i höst!