• Nytt församlingsråd är valt

17.1.2020 13.06

Pedersöre församlings nya församlingsråd är valt.

Vid valnämndens möte den 15.1.2020 konstaterades att en kandidatlista kommit in. Eftersom den bestod av 12 kandidater till ordinarie medlemmar av församlingsrådet, samt 9 kandidater till suppleantplatser kunde valnämnden konstatera att det blev ett sämjoval.

Till ordinarie medlemmar i Pedersöre församlings församlingsråd har därmed utsetts:

Sandra Häggblom, Christina Heikkilä, Patrik Grankulla, Krister Mård, Gun-Maj Näse, Britt-Mari Knuts, Therese Granvik, Mikael Lasén, Susanne Gunell, Petter Eriksson, Riitta Sandbacka och Anders Värnström.

Suppleanter är:

Birgitta Lind, Mats Björklund, Fredrik Djupsjöbacka, Gerd Björklund, Anders Södö, Karola Bodbacka, Gunilla Snellman, Hanna Östman och Sofia Kass.

• Sämjoval till församlingsrådet

15.1.2020 20.40

Det blir sämjoval av nya församlingsrådet

• En ny församling

19.11.2019 14.19

Nu är vi en ny församling!

Från och med 1.1.2020 heter vår församling Pedersöre församling. Det är bekant för många av oss och nytt för många av oss andra. Församlingen består av de tidigare församlingarna Pedersöre, Esse och Purmo, dvs. samma geografiska område som Pedersöre kommun.

Vi hoppas att vi alla ska känna oss hemma i vår nya församling.