Kållby församlingssal

Centrumvägen 187, 68800 Kållby
040 868 7164

Kållby församlingssal Kållby församlingssal används för dagklubb, familjeklubb, häftisklubb och andra möten eller grupper.
Toalett
Handikapp

Läge på kartan

on 23.10 kl. 9.30 -11.30

Centrumvägen 187, 68800 Kållby

Familjeklubb

Familjeklubben är en rastplats för dej som är hemma med barn. Möjlighet att diskutera med andra vuxna under fria former medan barnen kan leka med andra barn och lär sig sociala färdigheter. Sång och andaktstund ger möjlighet till stillhet och gemenskap samt upplevelser av kyrkoårets högtider. Du deltar i familjeklubben enligt dina egna möjligheter och ingen anmälan behövs.
on 30.10 kl. 9.30 -11.30

Centrumvägen 187, 68800 Kållby