Familjegudstjänster

Till söndagens gudstjänster i kyrkan är alla alltid välkomna. Några gånger per termin ordnar vi gudstjänster med fokus på barn och familjer. Då är gudstjänsttiden kl. 11. Vanliga tidpunkter för familjegudstjänster är i januari då vi ber för alla de barn som blivit döpta under föregående år, en minigudstjänst i februari/ mars som hålls kvällstid, annandag påsk, i augusti då vi välsignar alla i åk 1, Mikaelisöndag i oktober, 1:a advent och julafton.

Hösten 2019

Familjegudstjänst Sö 29.9

kl 11 i kyrkan, söndagsskolan och dagklubben medverkar. Bibel för barn delas ut som gåva till församlingsmedlemmar födda 2014. Nya barnledarna, Pamela Klemets och Ann-Maj Smedman-Skog, välkomnas till församlingens tjänst.

Familjegudstjänst med nattvard Sö 27.10

kl 10 i kyrkan tillsammans med höstmöten arrangerade av LFF.

Familjeretreat på Pörkenäs lägergård 1-3.11.

Välkomna med på Familjeretreat på Pörkenäs!

Familjeretreaten är en möjlighet för familjer att få en helg tillsammans, utan skärmar och alla måsten som finns hemma. Under de här dagarna får vi möjlighet att tanka familjetid och gemenskap med andra familjer på en lugn och naturskön plats. Vi kommer att fira nattvard tillsammans, vara utomhus, barnen bjuds på program av BarnOas och Torbjörn och Sara Sandell kommer att dela något med oss vuxna. Fredrik Kass är vår präst under helgen. Vår önskan är att få lära känna Gud och varandra ännu bättre. Vi hoppas och ber om fina möten och härliga stunder tillsammans.

Pris för helgen fredag-söndag;
83€ för vuxen
55€ för barn (3-17år)

Det går bra att endast delta ett dygn, om det passar er familj bättre. Meddela i anmälan hur er familj vill delta. Meddela namn, ålder på barnen och eventuella dieter till kansliet@kyrkansungdom.fi senast 25.10

Familjen i kyrkan

Barnhörna i Pedersöre kyrka

I kyrkan finns en egen plats för barn - barnhörnan. Där finns enkla aktivitetsmöjligheter för de yngre församlingsmedlemmarna under gudstjänsten. Barnhörnan finns under läktaren.