Kyrkor och lokaler

Kolla bokningsläget i en kyrka eller lokal.

(testversion)

Ibland kan det vara till hjälp i planeringen att kunna se när t.ex. en kyrka redan är bokad. Detta gäller bara lokalen. Det betyder inte automatiskt att det t.ex. finns präst eller kantor. Det kan innebära att en kyrka är ledig men den tiden är prästen redan bokad till något som inte syns i kalendern.

Så här är grundregeln för tillgänglig tider. Men avvikelser kan förekomma.

Pedersöre kyrka

mån - to: inga direkta fastställda tider

fre: 12 och 15 i första hand reserverat för begravningar. Senare även vigslar

lördagar: kl 10, 12, 14 reserveras främst för begravningar efter kl. 15 vigslar. Övriga dagar i veckan mera flexibelt.

Esse kyrka

mån - fre: inga direkta fastsällda tider

lördagar: kl. 10 och 13/14 begravning efter kl. 15 vigslar. Tiden koordineras ofta med bokningarna i Purmo och med skriftskolan.

Purmo kyrka

mån - fre: inga direkta fastsällda tider

lördagar: kl. 10 och 13/14 begravningar efter kl. 15 vigslar.  Tiden koordineras ofta med bokningarna i Esse och med skriftskolan.

Klicka för att kolla bokningsläget i lokalen.

Det finns en funktion där du kan göra en enkel förfrågan om tiden. Klicka på datum och fyll i förfrågan. Om du inte hör av oss i rimlig tid så ring kansliet. Detta är en testversion och kan ännu ha barnsjukdomar.