Gudstjänst för stora och små, frukost 9.30

78 Konung är du visst
87 För att du inte tog det gudomliga
303 Halleluja! Sjung om Jesus
Kollekt: För utbildning av unga kristna ansvarsbärare i Etiopien, Svenska Lutherska Evangeliföreningen r.f., (Skarpskyttegatan 13 A 3, 00120 Helsingfors, referenslista)

Pedersöre församling

Bulderbackagården

Familjeklubb

Familjeklubben är en rastplats för dej som är hemma med barnen; förälder, far- och morförälder, dagmamma. Där finns möjlighet att diskutera med andra vuxna under fria former medan barnen kan leka med andra barn och lär sig sociala färdigheter. Sång och andaktstunden ger möjlighet till stillhet och gemenskap samt upplevelser av kyrkoårets högtider.

Kyrkhemmet i Bennäs

Kållby församlingssal