Söndagsskola

Pedersöre församling

Kyrkhemmet i Bennäs

Familjeklubb

Familjeklubben är en rastplats för dej som är hemma med barn. Möjlighet att diskutera med andra vuxna under fria former medan barnen kan leka med andra barn och lär sig sociala färdigheter. Sång och andaktstund ger möjlighet till stillhet och gemenskap samt upplevelser av kyrkoårets högtider. Du deltar i familjeklubben enligt dina egna möjligheter och ingen anmälan behövs.

Kaffe och saft med tilltugg serveras mot en avgift på 2-3 €/ familj.

Bulderbackagården

Kållby församlingssal