Gudstjänst och välsignelse av åk 1

Pedersöre kyrka

Obs tiden!
Vi tänder ett ljus för varje skola och nämner församlingens 1:a klassister vid namn,

Efteråt saft & kaffe efteråt i Pelargången

Textläsare Yvonne Löf, dörrvärdar Edsevö nya
Snellman Annika, Pandey Diana, Granlund Kaj

Delta i gudstjänsten i direktsändning genom att klicka på denna länk

Pedersöre församling

Kyrkhemmet i Bennäs

Familjeklubb

Familjeklubben är en rastplats för dej som är hemma med barn. Möjlighet att diskutera med andra vuxna under fria former medan barnen kan leka med andra barn och lär sig sociala färdigheter. Sång och andaktstund ger möjlighet till stillhet och gemenskap samt upplevelser av kyrkoårets högtider. Du deltar i familjeklubben enligt dina egna möjligheter och ingen anmälan behövs.

Kaffe och saft med tilltugg serveras mot en avgift på 2-3 €/ familj.

Bulderbackagården

Kållby församlingssal