Häftisklubb

on 11.10 kl. 18.00

Kållby församlingssal

Åk 1-4

Till Häftisklubben kan du komma utan anmälan. Tillsammans med ledaren och de andra kommer vi överens om hur vi kan göra just vår grupp till en grupp dit alla kan känna sig välkomna. Leken är viktig för gemenskapen och du är med och påverkar! Via andakterna håller vi fokus på Gud och Jesus

Pedersöre församling

ti 23.4 kl. 14.15

Annat utrymme

Barnkör

Barnkör i Kållby-Heimbacka skola
on 24.4 kl. 9.30

Bulderbackagården

Familjeklubb

Familjeklubben är en rastplats för dej som är hemma med barnen; förälder, far- och morförälder, dagmamma. Möjlighet att diskutera med andra vuxna under fria former medan barnen kan leka med andra barn och lär sig sociala färdigheter.
on 24.4 kl. 9.30

Lepplax bykyrka