ti 21.3 kl. 09.00

Bulderbackagården

Finns möjlighet att diskutera med andra vuxna under fria former medan barnen kan leka med andra barn och lär sig sociala färdigheter. Sång och andaktstunden ger möjlighet till stillhet och gemenskap samt upplevelser av kyrkoårets högtider. Föräldrarna får stöd i den kristna fostran. Du deltar i familjeklubben enligt dina egna möjligheter och ingen anmälan behövs.

Kaffe och saft serveras mot en avgift på 2-3 €/ familj.

Pedersöre församling

ti 26.3 kl. 14.15

Annat utrymme

Barnkör

Barnkör i Kållby-Heimbacka skola
on 27.3 kl. 9.30

Kållby församlingssal

Familjeklubb

Familjeklubben är en rastplats för dej som är hemma med barnen; förälder, far- och morförälder, dagmamma. Möjlighet att diskutera med andra vuxna under fria former medan barnen kan leka med andra barn och lär sig sociala färdigheter.
on 27.3 kl. 9.30

Lepplax bykyrka