Församlingens minnesadresser

Du kan delta i sorgen genom att göra en inbetalning till församlingens fonder. En inbetalning ges till de anhöriga som ser att du kommer ihåg dem.

Församlingen har flera minnesadresser

Esse blomsterfond

Esse blomsterfond stöder församlingens verksamhet i Esse t.ex. med material till klubbar och grupper, inventarier som inte ryms med i budgeten.

Vid servicehuset bakom kyrkan finns en svart postlåda. Där kan man lämna in minnesadresserna så hittar de säkert fram till de anhöriga. Gäller förstås oavsett vilket ändamål inbetalningarna går till! Om du gör det på begravningsdagen kan det vara skäl att inte köra den smala vägen vid kyrkmuren till servicehuset.

Köp i Esse

Du kan köpa en inbetalning från församlingens kansli, Kjellmans affär eller Petterssons trädgård. Också Johanssons begranvingsbyrå säljer adresser.

Köp på nätet

Nu kan du enkelt också göra en inbetalning via nätet. Vi ordnar så att inbetalningen kommer till en begravning i Esse kyrka / kapell. Eller så kan vi posta den till den adress du önskar.

Vi skriver ut adressen i den form vi får in uppgifterna så var noga när ni fyller i beställningen. Utseendet på adressen är också annorlunda än den man köper i butiken.

Gör en inbetalning här.

Pedersöre - Kyrkans hjälp

Församlingens diakoniarbete använder pengarna till att stöda människor i nöd. Köp minnesadressen i församlingens kansli vid Kyrkostrand eller från ombud i byarna.

Purmo Hyllningsfond

Intäkterna  går till till Purmo kyrka eller till församlingens verksamhet i Purmo. Köp minnesadresserna från församlingens kansli i Purmo prästgård, Willmans butik, Handelsboden i Lillby eller från ombud.

Purmo diakoniadress

Intäkterna går till dem som behöver hjälp via diakoniverksamheten i Purmo. Köp minnesadressen från församlingskansliet i Purmo eller butikerna.