Familjegudstjänster

Till söndagens gudstjänster i kyrkan är alla alltid välkomna. Några gånger per termin ordnar vi gudstjänster med fokus på barn och familjer. Då är gudstjänsttiden kl. 11. Vanliga tidpunkter för familjegudstjänster är i januari då vi ber för alla de barn som blivit döpta under föregående år, en minigudstjänst i februari/ mars som hålls kvällstid, annandag påsk, i augusti då vi välsignar alla i åk 1, Mikaelisöndag i oktober, 1:a advent och julafton.

Hösten 2018

Sö 30.9 kl 11 Familjegudstjänst i kyrkan, nya barnledare Elin Byggmästar och Linda Snellman välkomnas. Barnens bibel delas ut som gåva till församlingens 5-åringar.

Sö 4.11 kl 10 Familjegudstjänst i Lepplax bykyrka

Familjeretreat på Pörkenäs lägergård 2-3.11.
Att vara tillsammans som familj, med andra familjer och kommer närmare Gud. Inte en tyst retreat utan möjlighet att vara tillsammans utan samhällets höga tempo. Pris 40 €/vuxen och 31 €/barn (3-17 år), barn 0-3 år gratis. Anmäl till Förbundet Kyrkans Ungdom.

Familjen i kyrkan

Barnhörna i Pedersöre kyrka

I kyrkan finns en egen plats för barn - barnhörnan. Där finns enkla aktivitetsmöjligheter för de yngre församlingsmedlemmarna under gudstjänsten. Barnhörnan finns under läktaren.