Familjeklubb

on 23.1 kl. 09.30

Lepplax bykyrka

Familjeklubben är en rastplats för dej som är hemma med barnen; förälder, far- och morförälder, dagmamma. Möjlighet att diskutera med andra vuxna under fria former medan barnen kan leka med andra barn och lär sig sociala färdigheter.

Sång och andaktstunden ger möjlighet till stillhet och gemenskap samt upplevelser av kyrkoårets högtider. Föräldrarna får stöd i den kristna fostran. Du deltar i familjeklubben enligt dina egna möjligheter och ingen anmälan behövs.

Pedersöre församling

to 24.1 kl. 14.00

Häftisklubb åk 1-2

Till Häftisklubben kan du komma utan anmälan. Leken är viktig för gemenskapen och du är med och påverkar! Via andakterna håller vi fokus på Gud och Jesus