Familjeklubb

on 8.11 kl. 09.30

Bulderbackagården

Familjeklubben är en rastplats för dej som är hemma med barnen; förälder, far- och morförälder, dagmamma. Du deltar i familjeklubben enligt dina egna möjligheter och ingen anmälan behövs.

Det finns möjlighet att diskutera med andra vuxna under fria former medan barnen kan leka med andra barn och lär sig sociala färdigheter. Sång och andaktstunden ger möjlighet till stillhet och gemenskap samt upplevelser av kyrkoårets högtider. Föräldrarna får stöd i den kristna fostran.

Kaffe och saft med tilltugg serveras mot en avgift på 2-3 €/ familj.

Pedersöre församling

må 18.2 kl. 18.00

Häftisklubb

Till Häftisklubben kan du komma utan anmälan. Leken är viktig för gemenskapen och du är med och påverkar! Via andakterna håller vi fokus på Gud och Jesus
ti 19.2 kl. 14.15

Annat utrymme

Barnkör

Barnkör i Kållby-Heimbacka skola
on 20.2 kl. 9.30

Familjeklubb

Familjeklubben är en rastplats för dej som är hemma med barnen; förälder, far- och morförälder, dagmamma. Möjlighet att diskutera med andra vuxna under fria former medan barnen kan leka med andra barn och lär sig sociala färdigheter.