Barnkör

to 14.9 kl. 18.00

Kyrkhemmet i Bennäs

Dirigent Diana Pandey

Församlingen har två grupper med barnkörssångare. Den ena i Kållby tisdagar kl. 15 och den andra i Kyrkhemmet i Bennäs torsdagar kl. 18. Välkommen med!

Anmäl till Diana Pandey.

Pedersöre församling

Kållby församlingssal

Familjeklubb

Familjeklubben är en rastplats för dej som är hemma med barnen; förälder, far- och morförälder, dagmamma. Möjlighet att diskutera med andra vuxna under fria former medan barnen kan leka med andra barn och lär sig sociala färdigheter.

Lepplax bykyrka

Bulderbackagården