Påskvandring i byn

ti 11.4 kl. 18.00

Kyrkhemmet i Bennäs

Vi tar del av påskens budskap vid olika stationer i byn, start vid Kyrkhemmet i Bennäs, grupp 1 kl. 18 och grupp 2 kl. 19

Häggblom Hans, Lassila Mi, ungdomar med flera

Pedersöre församling

Kållby församlingssal

Familjeklubb

Familjeklubben är en rastplats för dej som är hemma med barnen; förälder, far- och morförälder, dagmamma. Möjlighet att diskutera med andra vuxna under fria former medan barnen kan leka med andra barn och lär sig sociala färdigheter.

Lepplax bykyrka

Bulderbackagården