må 27.3 kl. 09.00

Kållby församlingssal

Familjeklubben är en rastplats för dej som är hemma med barnen; förälder, far- och morförälder, dagmamma.

Finns möjlighet att diskutera med andra vuxna under fria former medan barnen kan leka med andra barn och lär sig sociala färdigheter. Sång och andaktstunden ger möjlighet till stillhet och gemenskap samt upplevelser av kyrkoårets högtider. Föräldrarna får stöd i den kristna fostran. Du deltar i familjeklubben enligt dina egna möjligheter och ingen anmälan behövs.

Kaffe och saft serveras mot en avgift på 2-3 €/ familj.

Pedersöre församling

Bulderbackagården

Familjeklubb

Familjeklubben för både vuxna och barn. Fri samvaro, lek, samling. Kaffe och saft med tilltugg 2-3 €/ familj