Församlingsvalet i Pedersöre församling hösten 2018

I Pedersöre församling hålls val av förtroendevalda för fyra år, perioden 2019-2022. Till församlingsrådet väljs 12 förtroendevalda och till Pedersöre församlings representanter i Gemensamma kyrkofullmäktige väljs 9 förtroendevalda.

Valnämnden består av ordförande Bodil Dahlin, Stig Cederberg, Ulla-Maj Hagvik, Krister Knuts och Hans Häggblom med suppleanterna Ulla Storbjörk, Tomas Nyström, Pia Boström och Eva Lönnqvist.

Du behövs som förtroendevald! Är du intresserad av att kandidera, vänligen kontakta Roger Eriksson i Bennäs tfn 050-5446438.

Vill du bli förtroendevald?

Är du intresserad av att påverka i din församling? Vill du förnya verksamheten? Ställ upp som kandidat och gör framtidens kyrka nu!

Ställ upp som kandidat

Valmansföreningar

I valet kandiderar man på en valmansförenings lista. Listorna kan bestå av en eller flera kandidater från samma område, väckelserörelse eller politiskt parti, eller med samma syn på kyrkans förnyelse eller för att stärka ungas position i kyrkan.

Valmansföreningar och listor

Logo för församlingsvalet 2018, hashtag, min kyrka