Församlingsvalet i Pedersöre församling hösten 2018

I Pedersöre församling hålls val av förtroendevalda för fyra år, perioden 2019-2022. Till församlingsrådet väljs 12 förtroendevalda och till Pedersöre församlings representanter i Gemensamma kyrkofullmäktige väljs 9 förtroendevalda.

Valnämnden består av ordförande Bodil Dahlin, Stig Cederberg, Ulla-Maj Hagvik, Krister Knuts och Hans Häggblom med suppleanterna Ulla Storbjörk, Tomas Nyström, Pia Boström och Eva Lönnqvist.

Församlingens valinfo som delas ut till alla hem i församlingen kan du också läsa via denna länk.

Namn och röstningsnummer på uppställda kandidater hittar du via denna länk.

Förhandsröstningen är över.

Via denna länk hittar du var du kan rösta på valdagen 18.11 i Pedersöre församling

Valresultatet hittas via denna länk.

Tack till alla som röstat, till alla kandidater, till alla som arbetat för en öppen och demokratisk kyrka.

Logo för församlingsvalet 2018, hashtag, min kyrka